Over ons

Vind je weg naar het water

Ben je onderweg, dan staat jouw bestemming centraal. Maar wat je eindpunt ook is: je wilt er op een efficiënte én leuke manier komen. En dat is precies waar Aqualiner voor zorgt. Met Waterbus in Nederland bieden wij iedereen kwalitatief, veilig en bereikbaar vervoer over de binnenwateren. Naar je werk, school of tijdens een dagje uit; wij brengen je naar jouw bestemming! 

Dat doen wij met onze duurzame schepen die jou met 40 kilometer per uur over het water vervoeren. Alleen of met je fiets, die mag altijd gratis mee. Je kunt het hele jaar op ons rekenen: koop een los kaartje, check in met je ov-chipkaart of kies voor een abonnement.

Verwacht een beleving op het water waarbij jij achteroverleunt, van het uitzicht geniet en toegang hebt tot allerlei faciliteiten. Waarbij wij elkaar respecteren en een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Samen met de lokale gemeenschap. Onze innovatieve organisatie houdt daarom altijd oog voor samenwerkingen en neemt verantwoordelijkheid wat betreft duurzaamheid.

Onze waterbussen. Jouw bestemming. Samen een beleving.

Vaar je mee?

Onze kernwaarden

Duurzaam

Duurzaamheid is niet enkel een doel, het is onze verantwoordelijkheid en zit in ons DNA.

Betrouwbaar

Je kan altijd op ons rekenen.

Klantgericht

De klant staat centraal, altijd en overal.

Samen

Wij zijn sterker als we samenwerken.

Onze missie en visie

Onze missie is de reden van het bestaan van Aqualiner. Het beschrijft wat we doen, voor wie we dit doen en hoe we dit doen. Het fungeert als een verklaring van het bestaansrecht van de organisatie en de kernwaarden die we hanteren.

Aqualiner streeft naar kwalitatief, veilig en bereikbaar vervoer over binnenwateren voor iedereen. Waarbij wij elkaar respecteren en een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Samen met de lokale gemeenschap.

Onze visie schetst een beeld van de toekomst die Aqualiner wil creëren. Het beschrijft de gewenste staat waarin we ons in de toekomst bevinden en fungeert als een leidraad bij het bepalen van de strategie en het nemen van beslissingen.

Aqualiner wordt internationaal erkend als de eerste keuze voor betrouwbaar en duurzaam passagiersvervoer over binnenwateren.