Onze diensten

Waterbus

Waterbus is een regionaal vervoersnetwerk in Rotterdam-Drechtsteden dat snelle en moderne boten inzet om passagiers over het water te vervoeren, op weg naar hun bestemming. Het verbindt Rotterdam, Dordrecht en verschillende omliggende gemeenten zoals Kinderdijk en Biesbosch.

Waarom reizen met Waterbus?

Waterbus speelt een belangrijke rol in het bevorderen van duurzame mobiliteit en het verminderen van files in de regio.

Waterbus biedt een duurzame en efficiënte vervoersoplossing, met moderne boten die regelmatige dienstregelingen hebben en vaak sneller zijn dan traditioneel wegverkeer.

Voor studenten, forenzen en toeristen is Waterbus een aantrekkelijke en populaire keuze voor vervoer; het draagt bij aan de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van de regio Rotterdam-Drechtsteden.

DeWaterbus

Gedurende de periode 2017 – 2024 heeft Aqualiner in Antwerpen met veel succes het openbaar vervoer over water project DeWaterbus ontwikkeld en gerealiseerd. DeWaterbus is een populaire waterbusdienst in Antwerpen die passagiers over de Schelde-rivier en het Albertkanaal vervoert. Het verbindt verschillende belangrijke locaties in de regio, waaronder Antwerpen, Hemiksem en Kruibeke.

Waarom reizen met DeWaterbus? 

DeWaterbus biedt een unieke ervaring om de stad vanaf het water te verkennen.

Voor lokale bewoners en toeristen biedt DeWaterbus gemakkelijke toegang tot toeristische attracties en bezienswaardigheden.

DeWaterbus speelt een belangrijke rol in het verminderen van files en het bevorderen van duurzame mobiliteit in de stad.

Houd onze koers in de gaten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Aqualiner, onze waterbusdiensten en de meest recente vacatures.