PR

Op deze pagina vind je informatie over Aqualiner en haar dienst Waterbus . Deze informatie is vrij te gebruiken voor PR-doeleinden. Ben je op zoek naar ander materiaal? Neem dan contact op met marketing@aqualiner.com. We helpen je graag verder.

Beeldbank
Logo's
Teksten

Vind je weg naar het water

Ben je onderweg, dan staat jouw bestemming centraal.
Maar wat je eindpunt ook is: je wilt er op een efficiënte én leuke manier komen.
En dat is precies waar Aqualiner voor zorgt. Met Waterbus in Nederland bieden wij iedereen kwalitatief, veilig en bereikbaar vervoer over de binnenwateren. Naar je werk, school of tijdens een dagje uit; wij brengen je naar jouw bestemming!

Dat doen wij met onze duurzame schepen die jou met 40 kilometer per uur over het water vervoeren. Alleen of met je fiets, die mag altijd gratis mee. Je kunt het hele jaar op ons rekenen: koop een los kaartje, check in met je ov-chipkaart of kies voor een abonnement.

Verwacht een beleving op het water waarbij jij achteroverleunt, van het uitzicht geniet en toegang hebt tot allerlei faciliteiten. Waarbij wij elkaar respecteren en een positieve bijdrage leveren aan mens en milieu. Samen met de lokale gemeenschap.
Onze innovatieve organisatie houdt daarom altijd oog voor samenwerkingen en neemt verantwoordelijkheid wat betreft duurzaamheid.

Onze waterbussen. Jouw bestemming. Samen een beleving.

Vaar je mee?

Waterbus

Waterbus is een regionaal vervoersnetwerk in Rotterdam-Drechtsteden dat snelle en moderne boten inzet om passagiers over het water te vervoeren, op weg naar hun bestemming. Het verbindt Rotterdam, Dordrecht en verschillende omliggende gemeenten zoals Kinderdijk en Biesbosch.

  • Waarom reizen met Waterbus?
    Waterbus speelt een belangrijke rol in het bevorderen van duurzame mobiliteit en het verminderen van files in de regio.
  • Waterbus biedt een duurzame en efficiënte vervoersoplossing, met moderne boten die regelmatige dienstregelingen hebben en vaak sneller zijn dan traditioneel wegverkeer.
  • Voor studenten, forenzen en toeristen is Waterbus een aantrekkelijke en populaire keuze voor vervoer; het draagt bij aan de aantrekkelijkheid en leefbaarheid van de regio Rotterdam-Drechtsteden.

 

 

Houd onze koers in de gaten

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws over Aqualiner, onze waterbusdiensten en de meest recente vacatures.